Siden er sidst opdateret 03.10:

03.10:
Vi synes helt klart at vi kan fornemme på AIda at hun er drægtig. Hun er mere kontaktsøgende end hun plejer.

Der er lagt nye billeder på hjemmesiden af Kelvin, der jo nu er blevet 1 år, og vi synes han på alle måder udvikler sig som vi havde håbet. Billederne er taget at Jakob Larsen. De er lagt både på siden med hanhunde, men også på Kelvins egen side.
26.09:
Så er Aida parret med Duplo, og vi forventer hvalpe ca. 24.11, så vi har forhåbentlig de sødeste små gule hvalpe at fotografere til vores julehilsener.
 
21.08:
Så har vi lagt nye hvalpeplaner. Selv om vi endnu ikke har fået røntgen resultaterne fra Aidas sidste kuld, vover vi det ene øje og laver et tredie kuld på hende allered nu. Aida er lidt svær at planlægge med, da hun har lang tid mellem løbetiderne.
Vi ved fra hendes første kuld, at hun avler rigtig sundt, og hendes sidste kuld med Emil tegner så godt både mentalt og sundheds mæssigt, at vi vover at lave endnu et kuld på hende. Vi har valgt at bruge Duplo (Labrander Da Vinci) da han har et vidunderligt hanhunde temperament. Aldrig vrøvl i forhold til andre. Desuden er han top sund med super sunde forfædre og søskende, at han så også har arvet meget af sin fars kønne udseende, gør det ikke ringere.
Aida (Labrander Aida) (Labrander Da Vinci) Duplo
05.09:
Aida er startet i løb.
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland