Siden er sidst opdateret 09.07.2018:
09.07:
Lidt forsinket billeder fra årets hvalpetræf. Leif og Lars har forsynet os med billeder.
Hvalpetræf 2018.

12.06:
Så er det tid at promovere vores næste hvalpekuld. Aura blev parret med Bobby den 22. maj og hvalpene forventes født den 22. juli.
Vi skanner Aura på fredag, og får så en fornemmelse for, hvor mange hvalpe, vi kan forvente.
Aura er skannet drægtig, men desværre igen med et lille kuld.
Labrander Nixi (Aura) Bobby (Mochipappa's Bobby Mcferrin)
Aura Bobby
20.05:
Oprindelig var planen at Aura's næste og sidste kuld skulle have været en gentagelse af hendes 2. kuld. Men da Loke lige har været igennem en stor operation i sin mave, og Aura er klar til parring, har vi besluttet at vælge en anden hanhund som far til hvalpene.
Vi har lavet en aftale med Cecilie og hendes dejlige hanhund Bobby. Vi regner med at parre i morgen, og det betyder at, hvis alt går efter planen er der hvalpe til afhentning i sidst i uge 37.
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland