Siden er sidst opdateret 12.03.2018

12.03:
Vera er skannet igen i dag. Mellem 6 og 8 hvalpe. Fint kuld til en 1. gangsmor, ser det ud til. Vi glæder os så meget.

04.03:
Verdens vakreste Vera venter vidunderlige, velformede (h)valpe. Voop. Voop. Med andre ord, Vera (Lab Lovers Welcome to the Universe) er i dag skannet drægtig.
22.02:
Nu er verdens bedste Vera 2 uger henne i sin drægtighed, og selvom hun på ingen måde er begyndt at lægge sig ud, så er vi ikke i tvivl om, at Vera er drægtig. Vores erfaring fra de mange kuld, vi har haft i de sidste 12 år, gør at vi har lært at se de første tegn på drægtighed. Både mentalt, hvor Vera er mere kælen end nogensinde, og fysisk, hvor hun er enormt sulten, og så har pelsen lige foran lårene i lysken vendt sig. Det er svært at beskrive, umuligt at fotografere ordentligt, men det gør nu alligevel, at vi er meget tæt på helt sikre på, at Vera og Emil får babyer omkring den 13. april. Vi får under alle omstændigheder Vera skannet for drægtighed, når hun er godt 3 uger henne. Og vil derefter melde det ud til dem, der er skrevet op til en Vera/Emil hvalp. Og her på siden og vores facebookside. Vi er begyndt at glæde os. Tilføjelse: Der er stor interesse for dette kuld, og det er vi meget taknemmelige for. Vi har allerede en del skrevet op, men vi er nødt til at slå fast, at før man har besøgt os og mødt Vera, er man ikke for alvor på listen. Bor man langt væk og har dårlig tid, så er vi nødt til at sige, at så har man måske heller ikke tid til en hvalp! Hvalpesalg og hvalpekøb er i høj grad et spørgsmål om gensidig tillid, og dette opnår man altså bedst ansigt til ansigt. Man siger, at hvalpe arver 60-70% af deres mors sind, så kan man ikke lide tæven, skal man ikke tage en hvalp fra hende. Så overvej med Jer selv, om det er turen værd at komme forbi og møde os, Vera og vores andre hunde. Vi sender ALDRIG en hvalp herfra ved 1. besøg. Og vi kan ikke fordele hvalpene, uden at kende Jeres ønsker og behov. Så et besøg er nødvendigt, og vi har kaffe klar.
12.02:
Tingene går ikke altid helt som planlagt, heller ikke hos os. Da Vera havde ægløsning og vi skulle afsted til den flotte fyr i Holland, gik bilen i stykker. Sygdom i familien, travlhed i pensionen og stor udstillingsweekend medførte, at vi ikke kunne få nogle af de faste 'støtter' til at hjælpe denne gang, så vi måtte aflyse den Holandske date. Og ringe til en ven.
Birthe Hagemann fra Kennel Emshope har en flot, gul hanhund (Emshope Handsome Fellow) Emil i daglig tale, som vi har kendt og synes godt om hele hans liv. Vi har faktisk også haft besøg af 2 af hans tidligere kuld herude, og vi har set de små modige, frygtløse, superfine gule hvalpe, han har lavet. Emil har af og til 'besejret' Loke i udstillingsringen, og andre gange har Loke vundet over ham. Han er en dejlig hanhund med et superflot udtryk og hoved, gode kraftige knogler og energisk og arbejdsom i al træning. Han er venlig og rar af temperament, kælen og kontaktsøgende og heldigvis faldt Vera øjeblikkelig for hans charme. Vellykkede parringer på det optimale tidspunkt i Veras cyklus gør, at vi egentlig er temmelig overbeviste om, at vi kan forvente gule bamser ca. 12. april.

Vi siger 1000 tak til Birthe Hagemann for at måtte bruge Emil til Vera, og vi glæder os rigtigt meget til at have gule bamser over hele huset igen. Flere billeder af Emil følger efter næste weekend. Emil er fri for EIC, PRA, CNM, HPNK og er A på hofterne og 0 på begge albuer. Ligesom Vera er. Begge er øjenlyst uden anmærkninger. 
27.01:
Så kom Vera endelig igang med løbetid.
 
19.12
Nu er planerne for Veras første kuld på plads. Vi forventer at hun går i løb i løbet af de næste 2 uger. Der bliver kun gule hvalpe i kuldet.
Lab Lover's Welcome To The Universe (Vera) Emshope Handsome Fellow (Emil)
29.11
Så kom resultatet på Aura og Loke hvalpene i Y-kuldet. Alle har A/A på hofterne og 0/0 på albuerne.
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland