Siden er sidst opdateret 05.11.2017:
05.11:
I den forgangne weekend har vi været på udstilling i Herning, hvor vi har haft fornøjelsen af at møde menge af vores hvalpe og deres ejere.
Søndag den 5.11:
Vi havde desværre ikke held med vores fotografering i dag, så vi har taget et ældre billede af Zoya.
Zoya blev 2. vinder med SL i hvalpeklassen.
 
Vara tager dommeres håndtering med ophøjet ro.
SOm tak for den pæne kritik får dommeren lige et slik på øret.
Vera var lige så veloplagt søndag som hun var lørdag,
Vera blev 1. vinder med CK i Åbenklasse og BIK4 (Bedst i Køn)
     
 
Lørdag den 4.11:
AIda i dommerens kyndige hænder
Aida i skarpt trav, nu har hun taget snoren i munden og vil selv bestemme.
AIda blev 3. vinder med SL i mellemklassen
  
Emma (Labrander Xara) fotograferet i haven sidst hun var på besøg.
Emma blev 4. vinder i mellemklasse med Very Good
 
Vera står i flot positur.
Vera er nærmest flyvende i trav.
Vera blev 1. vinder i Åbenklasse med Excellent og CK
   
31.10: Her er Nala. I stamtavlen hedder hun Labrander Ariel. Nala fylder 5 måneder på søndag. Vi har købt Nala tilbage fra sin første familie, da uventet sygdom gjorde det svært for dem at have en hvalp. Nala har derfor boet hos os siden midt september. Da vi har beholdt en tæve fra samme kuld til fremtidig avl (hvis alt går som håbet), så søger Nala nu et nyt kærligt hjem. I kan se Nalas stamtavle på Vores Opdræt under A2 kuldet. Her er der også billeder af forældrene og beskrivelse af dem. Og en masse billeder af Nala, som havde et rødt hvalpehalsbånd på.

Nala er en blid og blød tæve, som uden problemer fandt ind i vores flok. Hun er trænet på hvalpehold og på søndagsholdet. Hun er venlig og behagelig, både overfor børn i alle aldre og voksne. Hun er meget velpigmenteret og godt bygget, så har man lyst til at udstille, vil Nala sikkert klare sig rigtig fint på det område. Hun er en meget 'pleasende' hvalp, og hun elsker at blive trænet med. Hun forstår de gængse kommandoer, kommer prompte på fløjte, som hun er vænnet til fra helt lille. Hun har lært at holde øjenkontakt og går pænt i snor. Uden snor bliver hun omkring os og tager ofte kontakt, som så belønnes med en godbid.

Nala ønsker sig en familie, der ikke er hjemmefra i mange timer hver dag, og som har god tid til at øve 'alene-hjemme'. Det har hun nemlig ikke prøvet så meget. Hun er vant til at sove i et bur ved siden af vores seng om natten, og hun går glad og gerne ind i det og lægger sig til at sove. Hun er renlig og har næsten skiftet alle sine tænder på nuværende tidspunkt. Her bider hun hverken i os eller inventar. Hun er rolig inde i huset, er glad for at putte tæt både med os og de andre hunde.

I hvalpetesten, som blev lavet, da Nala og de andre 9 hvalpe var godt 7 uger, viste Nala mod og en god evne til at komme sig ovenpå forskrækkelser. Hun går selv frem til alle de nye elementer. Hun er meget samarbejdende i hele testen og har et superfint jagtinstinkt.

Det haster ikke med at finde et nyt hjem til Nala, og vi venter gerne på det helt rigtige hjem og familie. Har du fået lyst til at møde Nala og os, så ring endelig.
Aida og Zoya har været igang med at træne til Herning i weekenden.
Zoya (Labrander Zoya)
Aida (Labrander Aida)
Aida i trav. 
17.09:
Vera var til ringtræning i går og har lært noget!
Loke: "Vi vil gerne bestille 7 hotdogs med det hele og en frikadelleburger til mig! Make it a double..."

Kennel Labrander ligger i landlige omgivelser nord for Ringkøbing på en ejendom med 14 hektar skov og eng. Vi synes selv, at vi har optimale betingelser for opdræt af Labrador Retrievere.  

Selv om vi ikke længere har hjemmeboende børn gør vi vores bedste for at vores hunde skal lære at omgås børn. Her er det Daniel og Mjølner og Basse, og selvom billedet er flere år gammelt, kan vi ikke rigtigt undvære det her på siden. Daniel kommer stadig, Hverken Mjølner eller Basse er  mere. Og både Daniel, Marco og Messi sover stadig med mindst en af vores hunde, når de er her på ferie. 

Billederne herunder er af Astrid til venstre, Daniel, Amalie og Jonas til højre. De er nu næsten voksne alle 3, Jonas som er yngst, blev konfirmeret i 2013. Men hundene elsker dem stadig, de kommer her stadigvæk ofte, og de hører ligesom til her på stedet og på hjemmesiden!

Kennel Labrander
Grimstrupvej 3, No
DK-6950 Ringkøbing

Telefon : 97 87 59 08

Mobil    : 24 45 34 14

E-mail: mail@labrander.dk

 

Vi fodrer vore egne hunde med Essential Foods

 

Dansk Kennel Klub

Opdrætteruddannelsen

Dansk Retriever Klub

DRK-Midtjylland